Welkom bij Basisschool De Kraanvogel

Onder het motto “Kinderen vleugels geven!”, willen wij inhoud geven aan onze missie.

 

De Kraanvogel is een school waar kinderen zich prettig voelen en uniek mogen zijn. De kinderen ontwikkelen zich optimaal en veelzijdig door met en van elkaar te leren, waarbij ze medeverantwoordelijk worden voor hun eigen leerproces.

 

“Wij zijn een school waar we elkaar zien zitten en waar we willen groeien in onderlinge verbondenheid!”

 

We willen een school zijn die lef toont en zich niet verschuilt achter allerlei protocollen. Het gesprek is daarin leidend voor ons als school.

 

  • Respect
  • Verbondenheid
  • Vertrouwen

Nieuws

Preview foto
Kinderraad van start
28 okt 2016 - Gisteren is de Kinderraad van de Kraanvogel officieel van start gegaan. Uit uit elke groep is een leerling vertegenwoordigd om de belangen van de groep en de school vertegenwoordigen. LEES HIER MEER!!!

Preview foto
Kraanvogelregel november
28 okt 2016 - Voor de komende maand is dit de nieuwe schoolafspraak waar we aandacht aan besteden. "Ik ben ik en jij bent jij. Iedereen is anders, dat mag zo zijn!" Doet u weer mee thuis?

Preview foto
Voorleeswedstrijd 2016
18 okt 2016 - Ook dit jaar weer een groot succes met vele blije gezichten, ..... de Voorleeswedstrijd die altijd verbonden is aan de Kinderboekenweek. Dit jaar lazen de deelnemers om de beurt een passage uit één verhaal voor en dat was toch leuk!!!