Welkom bij Basisschool De Kraanvogel

Onder het motto “Kinderen vleugels geven!”, willen wij inhoud geven aan onze missie.

 

De Kraanvogel is een school waar kinderen zich prettig voelen en uniek mogen zijn. De kinderen ontwikkelen zich optimaal en veelzijdig door met en van elkaar te leren, waarbij ze medeverantwoordelijk worden voor hun eigen leerproces.

 

“Wij zijn een school waar we elkaar zien zitten en waar we willen groeien in onderlinge verbondenheid!”

 

We willen een school zijn die lef toont en zich niet verschuilt achter allerlei protocollen. Het gesprek is daarin leidend voor ons als school.

 

  • Respect
  • Verbondenheid
  • Vertrouwen

Nieuws

Preview foto
Jeugd Sportfonds Almere
17 mei 2016 - Het Jeugd Sportfonds Almere is in het leven geroepen om kinderen te laten sporten waarvan de ouders het niet al te breed. Vaak schamen ouders zich hiervoor en durven die stap niet te maken. Toch willen we u attenderen op deze fantastische kans. De Gemeente Almere stopt veel geld in dit fonds. Geef uw kind dus die kans om tot sporten te komen. Aanmelden kunt u zelf regelen via de website van JSF.

School kan u ook ondersteunen hierin. Vraag gerust aan meester Frank.


Preview foto
Koningsdag 2016
23 apr 2016 - Koningsdag was weer een topper. Een heerlijk ontbijt, de hupsake-dans met de hele school en een Vossenjacht. Volgend jaar zeker weer. 

Preview foto
Chris uit groep 7 in Hou 't Schoon van Telekids
21 apr 2016 - Laatst hebben we een oproep gedaan bij de groepen 6 t/m 8 over het Telekids-programma Hou 't Schoon. Chris uit groep 7 is uiteindelijk geselecteerd. Op dinsdag 3 mei is de opnamedag en uiteraard zijn alle leerlingen van onze school welkom om het team van Chris aan te moedigen! Het publiek is welkom tussen 10.00 en 12.00 uur op Kemphaanlaan 4 en de toegang is gratis. Kijk ook www.houtschoon.nl