Welkom bij Basisschool De Kraanvogel

Onder het motto “Kinderen vleugels geven!”, willen wij inhoud geven aan onze missie.

 

De Kraanvogel is een school waar kinderen zich prettig voelen en uniek mogen zijn. De kinderen ontwikkelen zich optimaal en veelzijdig door met en van elkaar te leren, waarbij ze medeverantwoordelijk worden voor hun eigen leerproces.

 

“Wij zijn een school waar we elkaar zien zitten en waar we willen groeien in onderlinge verbondenheid!”

 

We willen een school zijn die lef toont en zich niet verschuilt achter allerlei protocollen. Het gesprek is daarin leidend voor ons als school.

 

  • Respect
  • Verbondenheid
  • Vertrouwen

Nieuws

Preview foto
Verkiezingen Kinderraad een groot succes
11 jul 2016 - Afgelopen week zijn er in diverse groepen verkiezingen geweest voor de Kinderraad van de Kraanvogel. Komend jaar gaan we hier mee starten. Alles werd uit de kast getrokken om maar kiezers te winnen. Met Burgerschap zit het dus wel goed op onze school.

Hier leest u meer over de Kinderraad. Het staat ook onder het kopje Onze School


Preview foto
Kaartenactie Kraanvogel
05 jul 2016 - Op de Kraanvogel houden we op dit moment een Kaartenactie via Kaartinactie.nl

Met deze actie hopen we een goede opbrengst te halen om mooie doelen binnen onze school te bereiken die zonder een dergelijke actie vaak niet haalbaar zijn. De leerlingen verkopen hun zelfgemaakte kaarten en leveren het geld en dat wat over is in. Simpeler kan het niet.

Neem dus vooral de kaarten af en help ons met het realiseren van onze doelen.


Preview foto
Afscheid meester Remco en kennismaking meester Martin
05 jul 2016 - Komende week gaan we afscheid nemen van meester Remco, hij vertrekt definitief naar de Klimop. We willen hem hartelijk danken voor alles wat hij voor de Kraanvogel heeft betekend en wensen hem succes. Tegelijkertijd stellen we meester Martin de Jong aan u voor. Klik hier!!!